Fiets vermoedelijk gestolen bij station Sliedrecht-Centrum

SLIEDRECHT – Uit de fietsenstalling nabij het Stationsplein station Sliedrecht-Centrum is tussen dinsdagmorgen 14 november 2017 en donderdagavond 16 november 2017 een Batavus herenfiets gestolen. 

Het gaat om een soortgelijke fiets. De tweewieler stond op slot in het fietsenrek. (Foto eigenaar)

De eigenaar vermoedt dat de fiets bewust is meegenomen, omdat deze op slot stond. De fiets was zes jaar oud, in goede staat en achterop zat een tassenrek. 

Wie weet waar de fiets is, mag een e-mail sturen aan de eigenaar: marja.68@hotmail.com

5 gedachten over “Fiets vermoedelijk gestolen bij station Sliedrecht-Centrum”

  1. Als je toevallig iets ziet, is dat dan gelijk strafbaar wanneer je dat niet meldt? Wingerden moet zich laten nakijken. Als je iets ziet, wil dat nog niet zeggen dat er sprake is van een strafbaar feit. Bel je de politie, dan zijn de vogels al gevlogen voordat die ter plekke is.

  2. Er zijn altijd mensen die achteraf melden iets te hebben gezien. Als ze niet iets hebben gemeld, maar wel gezien, moeten ze dit strafbaar stellen. Dan zijn dit soort meldingen zo verleden tijd

  3. Zie wel eens een busje waar een fiets in wordt geladen. Of misschien wel meer ……. Dat gebeurt volgens mij wel vaker. Weg fiets?

  4. Mijn Gazelle fiets was 2,5 jaar oud en is ook gestolen woensdag 15 november 2017 tussen 10.15 en 14.30 uur bij de fietsenstalling van station Baanhoek-West. De fiets stond ook op slot.

    Noot van de redactie:
    Anoniem reageren is sinds 1 november 2017 niet meer toegestaan. We hebben je dus ‘Greet’ genoemd.
    Redactie Sliedrecht24

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld