Feestweek Sliedrecht Sport nadert hoogtepunt

SLIEDRECHT – Om het 60-jarig jubileum en de ingebruikname van sporthal De Basis te vieren organiseert Sliedrecht Sport een grootse feestweek. Een aantal activiteiten zijn inmiddels achter de rug, maar deze weekis het hoogtepunt als de nieuwe sportaccommodatie wordt geopend. De hoogste teams voor het seizoen 2017-2018 worden aan het publiek gepresenteerd.

Sporthal De Basis in wijk Benedenveer, Craijenstein 1. (Foto Hans van Wijngaarden)

De dagen met activiteiten op een rij.

Woensdag
De Kidsday is woensdag 13 september 2017. Deze open dag voor alle kinderen (lid of geen lid) in de leeftijd 5 tot en met 12 jaar duur van 13.00-17.00 uur. De spectaculaire Join Volleybal Tour is aanwezig met een heleboel spelattributen. Daarnaast zijn er clinics door Dames 1 (in de zaal) en Heren 1 (op de beachvelden). Ook bij Sport Medisch Centrum Sliedrecht kun je tussen 13.30 en 17.00 uur kennis maken met hun fitnesstrainingen voor kids en tieners.
 
Donderdag en vrijdag
De officiële opening is donderdag 14 september 2017 en alleen voor genodigden. Vrijdag 15 september 2017 is het vanaf 17.00 uur Open Dag bij sporthal De Basis en bij het Sport Medisch Centrum, inclusief rondleidingen achter de schermen voor iedereen die sporthal De Basis, sportcafé ‘t Bankie en het Sport Medisch Centrum eens van binnen wil bekijken.
 
Zaterdag
Zaterdag 16 september 2017 kan er kennis gemaakt worden met de nieuwe spelers en speelsters van Heren1 en Dames1. Om 12.30 uur speelt Heren1 een oefenwedstrijd tegen Volley Tilburg. Om 15.00 uur gevolgd door Dames1, dat  een oefenwedstrijd speelt 1 tegen Ladies in Black uit Aken. Om 17.00 uur is de officiële presentatie van beide teams in de zaal van De Basis. Hierna is het tijd voor een beachdemo van Heren1 spelers Yorrick de Groot / Gerard Baan versus Daniël van Helden / Bart Yark. Vanaf 18.15 uur is de zaal geopend voor de oefeninterland Nederlands damesteam tegen Polen. Het is de ‘uitzwaaiwedtrijd’ voordat Oranje vertrekt naar het EK. Deze wedstrijd is uitverkocht.

2 gedachten over “Feestweek Sliedrecht Sport nadert hoogtepunt

Een reactie plaatsen