Eredivisievolleybalteams presenteren zich zaterdagavond in sporthal De Basis

SLIEDRECHT – Volleybalvereniging Sliedrecht Sport organiseerde zaterdag 11 september 2021 een verenigingsdag, de Sliedrecht Sport Dag. Ook niet-leden waren welkom bij de Eredivisionist in en bij sporthal De Basis aan Benedenveer. Zaterdagavond presenteren de Eredivisieteams Heren1 en Dames1 van het seizoen 2021 / 2022 zich.

Sportactiviteiten in sporthal De Basis tijdens de Sliedrecht Sport Dag, inmiddels een traditie bij de volleybalvereniging. Later in de middag speelden de Heren1 tegen mede-eredivisionist Taurus uit Houten. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De hele middag was er een programma gepland. Voor de jeugdleden tot en met 12 jaar stond er een meet & greet op het programma met de spelers en speelsters van Heren1 en Dames1. 

Teampresentaties
De presentatie van het vernieuwde Heren1 en Dames1 seizoen 2021 / 2022 staat zaterdag gepland tussen 19.00 – 20.00 uur. Daarna krijgen alle aanwezigen de nieuwe presentatiegids uitgereikt. Als de presentaties van de eerste teams zijn geweest, is het de beurt aan de vrouwen zich te laten zien in hun oefenwedstrijd tegen VDK Gent, de nummer 3 van België van afgelopen seizoen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld