Erbij in Sliedrecht geeft taart weg

SLIEDRECHT – Werkgroep Erbij in Sliedrecht heeft een taart verloot onder deelnemers die voor de werkgroep een enquête hadden ingevuld. Jolanda van der Kolk, was de gelukkige winnaar.

Arthur Shorty, zanger bij United by Music overhandigde de inwoonster van Sliedrecht de taart. (Foto werkgroep Erbij in Sliedrecht)

De werkgroep Erbij in Sliedrecht hield in november en december 2015 een enquête over eenzaamheid. Er werd onder andere onderzocht waar mensen behoefte aan hebben. Met de opgedane kennis zegt Erbij in Sliedrecht de activiteiten beter te kunnen afstemmen. 

Eenzaamheid
Volgens de werkgroep Erbij in Sliedrecht wordt op basis van verschillende onderzoeken geschat dat ongeveer 30% van de volwassenen in Nederland wel eens eenzaam is. Erbij in Sliedrecht laat daarbij weten dat eenzaamheid in alle leeftijdscategorieën voorkomt en dus niet alleen bij ouderen, zoals vaak wordt gedacht. 

Erbij in Sliedrecht
De werkgroep Erbij in Sliedrecht organiseert activiteiten voor mensen die wat meer behoefte hebben aan contact met andere mensen. Erbij in Sliedrecht is een werkgroep met vertegenwoordigers van ASVZ, de Bibliotheek AanZet, Gemiva-SVG, Rivas Zorggroep, Stichting Waardeburgh, Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, United by Music, Yulius en De Zonnebloem.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld