En toen? Terug in de tijd met de Kinderboekenweek

SLIEDRECHT – Van woensdag 30 september tot en met zondag 11 oktober 2020 is het weer Kinderboekenweek. Het grootste kinderboekenfeest van Nederland. Dit jaar staat de Kinderboekenweek in het teken van tijdreizen. Verken de geschiedenis door verhalen van vroeger. Op school, in de boekwinkels én natuurlijk ook bij de Bibliotheek AanZet, Scheldelaan 1.

Bij bibliotheek AanZet reis je door de tijd met de tofste activiteiten en door de mooiste verhalen. Duik in het verleden met de tofste activiteiten en door de mooiste verhalen. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tijdmachine
Speciaal voor de Kinderboekenweek heeft de Bibliotheek AanZet een heuse ‘tijdmachine’ gemaakt. Met dit boekje vol opdrachten ontdek jij verschillende periodes uit de geschiedenis. Waan je een schone jonkvrouw in de middeleeuwen of een neem een kijkje bij de dinosaurussen in de prehistorie. Lees jezelf het verleden in met de leukste boeken en opdrachten. Je krijgt het boekje als je boeken komt lenen of als je de Kinderboekenweek-les doet met school.

Winactie
Met deze tijdmachine maak je bovendien kans op een bijzondere prijs. Vul de laatste vraag op de achterkant van het opdrachtenboekje in en wie weet maak jij kans op twee kaartjes voor het Openluchtmuseum in Arnhem! Hier wandel je door de Nederlandse geschiedenis langs historische gebouwen en voorwerpen van vroeger. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld