Elvis avond grandioos succes in partycentrum De Lockhorst

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Dat de Elvis-avond zaterdagavond 22 oktober 2022 in partycentrum De Lockhorst een vervolg krijgt, staat vrijwel vast. De opkomst, ruim 220 verkochte kaartjes bij aankondiging en de toeloop op de avond zelf waren voor de initiatiefnemers Sicco Reitsma en Bianca Nagtegaal overweldigend. Het was de eerste grote show door hen georganiseerd. Hoofdact was zanger Kees Versluys, de ‘Elvis van Nederland’ en legendarisch… ooit bekend geworden als finalist Paul Anka act in de tv-talentenshow Soundmixshow.

Zanger Kees Versluys bekend van de Elvis imitaties op het podium in de grote zaal van partycentrum De Lockhorst. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Bij binnenkomst op het event kreeg je meteen de sfeer te pakken. Hier draait alles, maar dan ook alles om Elvis Aaron Presly. De Zingende Kapsters zetten de aloude sfeer neer en er was een fanmarkt. Vanaf het begin was het druk en later op de avond zou de zaal vol stromen. De sfeer was geweldig!

Tekst gaat verder onder tweet.

Afwisselende avond
Naast hoofdact zanger Kees Versluys and Friends met ‘a tribute to Elvis’ stond de Belg Fonzy Reno op het podium, die werd begeleid door enkele Rock & Roll danskoppels geheten The Thunderbirds, met Toon en Maria, misschien bij tv-kijkers bekend door hun  optreden bij De Dansmarathon, waarin zij de tweede plaats bereikten. De Zingende Kapster gingen op de avond zelf nog een keer de gasten verblijden met hun kunsten qua kapsels en zang. Kees Versluys waar Gerrie & Ron namen het stokje over nemen. Afgewisseld met verschillende pauzemomenten, waarop langs de tafels met Elvisspullen kon worden gesnuffeld en fans met elkaar spraken. De avond werd afgesloten met een gezellige afterparty.

Laurenskerk
Het succes van de avond wordt voortgezet. Vrijdag 9 december 2022 wordt een grootse Kerst- en Gospelavond gehouden in De Laurenskerk in Rotterdam waar Kees Versluys en Michael Oomen optreden met The Inspiration Community Gospel Choir. Een slotwoord wordt gesproken door ds. Fred Omvlee, die bekend is onder de naam Elvis-dominee. Hij heeft vorige maand nog een kerkdienst geleid in de spiegeltent in Sliedrecht.

In 2023
Zondagmiddag 12 februari 2023 komt er een brunch-lunch met o.a. zanger Kees Versluys & Friends. Locatie is nog niet bekend. “Zo zijn we bezig om tweemaandelijks terugkerende evenementen te organiseren met Kees Versluys als hoofdact”, vertelt Bianca Nagtegaal.

2 gedachten over “Elvis avond grandioos succes in partycentrum De Lockhorst”

  1. Was zeker een top avond.
    Ook de originele spullen die verzameld zijn van Elvis, waren te bezichtigen en te bewonderen.
    Was gelukkig heel dichtbij, dat we gewoon op de fiets er naar toe zijn gegaan.

  2. Was zeker een topper.
    Bedankt dat jullie er waren, ook bedankt voor deze mooie opsteker.
    Ga jullie vast nog zien in De Laurenskerk in Rotterdam.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld