Japans restaurant Oishi Fusion

Elke donderdag activiteiten van SOJS in bronbad De Lockhorst

SLIEDRECHT – Tijdens de zomervakantie is er wekelijks op donderdag een reeks aan activiteiten bij Optisport Sliedrecht aan de Sportlaan. Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) organiseert in samenwerking met bronbad De Lockhorst onder meer aqua soccer, aqua bubbel en aqua bootcamp. Ook is er een storm- en een buikschuifbaan.

Het zwemplezier is er voor kinderen van 8 t/m 12 jaar van 12.00 – 13.30 uur. Vóór de activiteit kunnen zij een uurtje vrij zwemmen. Voor jongeren van 13 t/m 18 jaar vindt de activiteit plaats van 14.00 – 15.30 uur. Zij kunnen ná de activiteit nog een uurtje vrij zwemmen. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

“Voor de laatste donderdag van de zomervakantie, donderdag 27 augustus 2020, staat er een extra spectaculaire activiteit gepland!”, laat SOJS nu al weten. 

Kosten en aanmelden
Een vereiste om deel te nemen aan de activiteiten, is het hebben van een zwemdiploma. Wie mee wilt doen, betaalt € 3,– p.p. en dat is inclusief een uurtje vrij zwemmen. Wil je hier graag bij zijn? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar: mark@sojs.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld