Elektronicaketen BCC in financiële problemen; surseance van betaling aangevraagd

SLIEDRECHT – Elektronicaketen BCC, met ook een vestiging op bedrijventerrein Nijverwaard, heeft uitstel van betaling aangevraagd. Dat maakte de onderneming donderdag 14 september 2023 bekend.

De vestiging van BCC aan Leeghwaterstraat 243. Voor de elektronicaketen is surseance van betaling aangevraagd. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Medewerkers reageerden verrast op het nieuws. Al was wel bekend dat BCC zocht naar een mogelijkheid om de kosten omlaag te brengen. Bij BCC werken in totaal zo’n 1100 mensen. Het is op dit moment onbekend hoe het verder gaat. Hoewel het donderdagavond koopavond was, was de winkel in Sliedrecht donderdagavond dicht. Op de deur hangt een papier dat de winkel ’tot nader order’ is gesloten en daarvoor wordt excuses aangeboden.

2 gedachten over “Elektronicaketen BCC in financiële problemen; surseance van betaling aangevraagd”

  1. Wij kochten graag bij BCC en dan zeker in Sliedrecht. Altijd geholpen door een medewerker die verstand had van de apparatuur. Anders dan bij MediaMarkt waar wij altijd een verkoper zonder kennis troffen die geen antwoord had op vragen die wij stelden. Sterker nog, wij wisten zelf al meer over het artikel wat wij aan wilden schaffen. Waar moeten wij nu naar toe?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld