Elektro Netten maakt elke ruimte stof- en virusvrij

SLIEDRECHT – Luchtreinigers zijn ontworpen om de lucht te zuiveren en een gezonde, frisse leefomgeving te creëren. Elektro Netten aan de Molendijk is dealer sinds kort van de vooruitstrevende producten van Max-Vac, een serie luchtreinigers die gebruikmaakt van speciale UV-C technologie.

De luchtreinigers van Max-Vac zorgen ervoor dat allergische reacties en gezondheidsklachten afnemen. Daarnaast is de kans op het overdragen van virussen en bacteriën minimaal. En omdat de lucht gezuiverd en gedesinfecteerd wordt, verdwijnen ook rook en andere nare geuren. (Afbeelding via Elektro Netten)

Onze woningen en gebouwen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat er nauwelijks meer op een natuurlijke manier geventileerd kan worden. Een gebrek aan verse lucht kan allerlei gezondheidsklachten opleveren; van hoofdpijn en chronische verkoudheid tot benauwdheid, hooikoorts en bronchitis. Daarnaast komen er in de lucht minuscuul kleine deeltjes voor die allerlei klachten veroorzaken. De oplossing daarvoor is een luchtreiniger die krachtig genoeg is om huisstofmijt, pollen, fijnstof, verontreinigende en chemische stoffen, bacteriën en virussen uit de lucht te halen.

Hoogwaardige technologie
De nieuwe MEDI serie van Max-Vac heeft echter nog meer te bieden. Deze luchtreinigers maken gebruik van Hepa filtratie en zijn uitgerust met een UV-C (ultraviolet) technologie waardoor zij in staat zijn bacteriën en virussen te steriliseren of te doden. Dit voorkomt de verspreiding van infectieziekten of virussen zoals COVID-19. Deze wetenschappelijke technologie is getest in een onafhankelijk laboratorium in Nederland en heeft een werkingsgraad van 99% reductie na één luchtcirculatie. De apparaten zijn volkomen veilig te gebruiken in bewoonde ruimtes; de lucht is schoon en dat merk je meteen.

Voor elke ruimte
Elektro Netten levert de complete serie Max-Vac MEDI luchtreinigers om elke ruimte stof- en virusvrij te maken. De compacte, mobiele installaties kunnen overal geplaatst worden: thuis, in kantoorruimtes of bedrijven. Ook zijn er modellen met een extra grote capaciteit die speciaal geschikt zijn voor openbare ruimtes en de zorg. Denk bijvoorbeeld aan winkels, horeca, wachtkamers, huisarts- en tandartspraktijken, ziekenhuizen, leslokalen, kinderopvangcentra etc. De efficiënte producten van Max-Vac hebben hun werking inmiddels bewezen en worden wereldwijd gebruikt.

Informatie
Meer info staat hier online en je kunt altijd contact opnemen via tel. 0184-413297.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld