Elektro Netten en Elektroservice Netten op nieuw adres

SLIEDRECHT – Elektro Netten en Elektroservice Netten zijn verhuisd​. Beide bedrijven hebben zich onlangs gevestigd in een ruim bedrijfspand aan de Molendijk 177. Het nieuwe onderkomen biedt de medewerkers van Netten meer kantoorruimte en een groter magazijn.

Het nieuwe pand, waar sinds kort Elektro Netten en Elektroservice Netten zijn gehuisvest. (Foto Elektro Netten)

Elektro Netten is de specialist op het gebied van repareren, leveren en onderhouden van huishoudelijke apparatuur zoals wasmachines en vaatwassers. Deze dienstverlening is zowel voor particulieren aan huis, als voor zakelijke klanten en grote organisaties die kunnen kiezen voor een uitgebreid serviceprogramma. ​Elektroservice Netten is een technisch installatiebedrijf voor onder andere het vervangen van de groepenkast, elektrawerk, laadpalen en nog veel meer. Ook voor storingen en reparaties ben je hier aan het juiste adres. ​

Andere bestemming
Voorheen waren de bedrijven Elektro Netten en Elektroservice Netten vierhonderd meter verderop gehuisvest aan de Molendijk 59. Dat pand ondergaat binnenkort een grondige verbouwing en herindeling om in de toekomst te fungeren als appartementencomplex ‘De Molendyck’. 

Contact
Voor meer informatie ben je dus welkom aan Molendijk 177, tel. 0184 -413297, e-mail: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld