Eerste v.v. Sliedrecht loopt kampioensschaal mis

OPHEUSDEN / SLIEDRECHT – Het had zo mooi kunnen zijn. De kampioensschaal en promotie voor het eerste elftal van ‘onze’ v.v. Sliedrecht. Dat zat er zaterdagmiddag 7 mei 2016 op het veld van DFS aan de Van Maanenstraat in Opheusden niet in. Sliedrecht verloor de kampioenswedstrijd met: 5-3.

DFS was te sterk voor Sliedrecht. De ploeg van trainer Kees van Loon liep promotie mis. (Foto Rico den Boer / gemeente Sliedrecht)

Kort na aanvang van de wedstrijd, in de 9e minuuut, kwam Sliedrecht met 1-0 (Hardeveld) achter. Daarna volgde uit een strafschop voor DFS 2-0 (Worm) en in de tweede helft ging de bal opnieuw in het doel van Sliedrecht, 3-0 (Davelaar). Ruim een kwartier voor het eindsignaal klonk, knalde de bal opnieuw in het net van de Sliedrechtse doelman: 4-0 (Heickmann). Uit een penalty van Michael Potkamp haalde Sliedrecht nog een punt in de 65e minuut, 4-1. En het werd nog 4-2 in de 76e minuut door een doelpunt van Paul Scheurwater. Tegenstander DFS wist in de 80e minuut een 5-2 (Hardeveld) te scoren. Toch bleef Sliedrecht tot het laaste moment druk uitoefenen. Het scoorde daarna nog één keer door een schot van Dennis Verhoef, in de 89e minuut: 5-3. Het verlies was met het eindfluitsignaal echter een feit. 

Het officiële en meer gedetailleerde verslag van de wedstrijd wordt later vandaag verwacht van verslaggever Joop Hartog. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld