Eerste leerlingen vakschool Verheij Integrale groenzorg gestart

SLIEDRECHT – De nieuwe vakschool van Verheij Integrale groenzorg aan Kweldamweg 47 is dinsdag 7 september 2021 officieel van start gegaan. In de tweejarige BBL-opleiding van Verheij (MBO niveau 2/3), die wordt gegeven in samenwerking met Lentiz | Cursus & Consult, krijgt een tiental jonge groentoppers een solide basis om als hovenier bij Verheij aan de slag te gaan.

Leerlingen krijgen les binnen het bedrijf van Verheij Integrale groenzorg. (Foto Verheij Integrale groenzorg)

“We zijn blij verrast door het goede niveau van de jongens”, vertelt HR-adviseur Jantine Verweij, “De leerlingen hebben de afgelopen maanden al enthousiast meegewerkt op de projecten. Het komende jaar leren ze tijdens de lesdag alle fijne kneepjes van het groene vak. Die kennis kunnen ze in praktijk meteen toepassen tijdens de werkdagen. We zijn blij met zo’n mooie groep en kijken uit naar een succesvol schooljaar.”

Nooit saai
De leerlingen gaan ook regelmatig op excursie. Volgende week bijvoorbeeld bezoeken ze de Tuinen van Appeltern. “Geen lesdag is saai”, benadrukt Verweij, “Leerlingen doen mee aan alle activiteiten en bedrijfsuitjes van Verheij. En doordat de lesdagen bij ons in het kantoorpand zijn, krijgen ze gelijk ook meteen goede contacten met het kantoorpersoneel. Kortom: elke leerling is meteen volwaardig onderdeel van ons familiebedrijf!”

Aanmelden
Nieuwe leerlingen kunnen zich nu al aanmelden voor jaargang 2022-2023. Stuur daarvoor een e-mail naar: [email protected] Meer informatie over de vakschool vind je hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld