Oishi Fusion

Eerste jubileumboek ’35 jaar Verheij’ Integrale groenzorg voor burgemeester

SLIEDRECHT – De waarnemend burgemeester van Sliedrecht Dirk van der Borg (CDA) nam vrijdag 4 december 2020 bij Verheij Integrale groenzorg het eerste exemplaar van het jubileumboek ’35 jaar Verheij’ in ontvangst. In het jubileumboek is het verhaal van Verheij als ondernemer én als familieman vastgelegd. 

Burgemeester Van der Borg (links) krijgt het boek overhandigd door directeur Dick Verheij. In de uitgave komen klanten, medewerkers en ketenpartners aan het woord en krijgen we een kijkje in de ‘keuken’ bij het groenbedrijf.  (Foto Verheij Integrale groenzorg)

De burgemeester benadrukte dat hij trots is dat Verheij Integrale groenzorg in de Alblasserwaard is gevestigd. Het bedrijf zorgt voor veel werkgelegenheid aan groene vakmannen in de regio en is een blikvanger in de polder. De Brandwijkse ondernemer Dick Verheij begon zijn groenvoorzieningsbedrijf als 19-jarige in Nieuw-Lekkerland en Molenaarsgraaf. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in Sliedrecht en uitgegroeid tot een landelijk gewaardeerde groenaannemer. Begin 2020 betrok Verheij een nieuw bedrijfspand, samen met het 35-jarig bestaan de aanleiding tot het uitbrengen van een boek.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld