Eerste buitenlandse aankoop Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT – Bekerhouder Sliedrecht Sport is er in geslaagd een nieuwe spelverdeelster vast te leggen ter versterking van de selectie voor het nieuwe seizoen 2015-2016. Na een noodgedwongen nieuwe zoektocht, ontstaan door het afhaken van de zwaar geblesseerde Amerikaanse Mita Uiato, is het gelukt om de Canadese Danielle (Dani) Smith (25) vast te leggen.

Dani Smith maakt deel uit van de Canadese Nationale selectie en speelt deze maand nog met dit team de NORCECA Championships in Mexico, alvorens zij zich op 2 oktober definitief aansluit bij de selectie van trainer-coach Matt van Wezel.(Foto Sliedrecht Sport Volleybal

Voor een eerste kennismaking komt Dani komend weekend over uit Canada en zal op de Verenigingsdag van Sliedrecht Sport in De Stoep aan het publiek worden voorgesteld.

Ervaring
Het is de eerste buitenlandse aanwinst in de historie voor Sliedrecht Sport. Coach Matt van Wezel is opgelucht dat de lange zoektocht tot resultaat heeft geleid. ,,Het heeft inderdaad heel wat energie gekost om een spelverdeelster te vinden, die naast Lisa Vossen op deze belangrijke positie de strijd aan kan gaan. Ik ben heel tevreden dat we er in de persoon van Dani een geweldige speelster met internationale ervaring bij krijgen en dat we het team nu compleet hebben.”

Verenigingsdag
Sliedrecht Sport zal zaterdag 12 september op de eigen Verenigingsdag de strijd aangaan met Peelpush (13.00 uur) en Alterno (20.00 uur). Daarnaast zal er die dag ook nog afscheid worden genomen van Mariska Koster, die na tien seizoenen op het hoogste niveau te hebben gespeeld, heeft besloten een stapje terug te doen. Ook zal de nieuwe presentatiegids worden uitgereikt en zal de Erecode van Sliedrecht Sport op een bijzondere manier gepresenteerd worden. De Verenigingsdag begint al om 9.00 uur met clinics voor de jongste jeugd en om 19.00 uur zal de presentatie van de heren- en damesselectie plaatsvinden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld