Echtpaar De Kock viert 50-jarig huwelijksjubileum

SLIEDRECHT – Het gouden bruidspaar De Kock is woensdag 27 oktober 2021 gefeliciteerd door de gemeente Sliedrecht. Wethouder Ton Spek (CDA) bracht namens de gemeente een bezoek aan het jubilerende echtpaar. 

Wethouder Ton Spek (links) kwam het echtpaar persoonlijk feliciteren ter gelegenheid van hun 50-jarig huwelijksjubileum. (Foto gemeente Sliedrecht)

Op 22 oktober 1971 gaven Joost de Kock en Joke de Kock-Schippers elkaar het ja-woord. Joost en Joke hebben elkaar tijdens familiefeestjes ontmoet. Beiden zijn geboren en getogen Sliedrechters en ze zijn zelfs heel bekende Sliedrechtse ondernemers. Het echtpaar heeft namelijk 27 jaar restaurant De Kock aan de Kerkstraat gehad. Joke heeft daarvoor nog 7 jaar bij kantoor- en boekhandel Van Wijngaarden gewerkt. Inmiddels doen ze het wat rustiger aan, een beetje koken, tuinieren, lezen. Kortom, ze vermaken zich goed. Het echtpaar heeft twee zoons en een dochter, en zes kleinkinderen.

2 gedachten over “Echtpaar De Kock viert 50-jarig huwelijksjubileum”

  1. Wat hadden ze altijd een leuk en lekker restaurant! Man kon goed koken en vrouwe De Kock was een gezellige gastvrouw! Van harte en Gods zegen!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld