Echocentrum Rivierenland biedt meer en in nieuw jasje

SLIEDRECHT / REGIO – Naast het uitvoeren van medische echo’s is het nu bij Echocentrum Rivierenland mogelijk om 3d en 4d echo’s te laten maken. Met deze bijzondere techniek is het mogelijk om je kindje nog beter te bekijken. Ook bestaat de mogelijkheid om te zien of het kindje een jongen of meisje is.

Een nieuwe frisse huisstijl en een fonkelnieuwe website. Echocentrum Rivierenland is al 10 jaar actief in de regio en zit op 6 locaties, namelijk in Alblasserdam, Brandwijk, Gorinchem, Leerdam en twee in Sliedrecht.

Echocentrum Rivierenland heeft verder een nieuwe huisstijl en een nieuwe website

Deskundig
In 2006 werd het voor alle zwangeren mogelijk om kiezen voor de 20 weken echo. Op dat moment opende ook Echocentrum Rivierenland haar deuren en maakte het, in samenwerking met de verloskundigenpraktijken in de Alblasserwaard, voor zwangeren mogelijk om in hun eigen verloskundigenpraktijk, of dicht daarbij in de buurt echo’s te laten maken. Door dit in de eigen praktijken te doen, zijn de lijnen met de verloskundigen kort, en kunnen bijzonderheden direct worden overlegd. Voor deze echo’s hoeft u niet naar het ziekenhuis of naar een verder weg gelegen echocentrum. De echoscopisten zijn allemaal ook verloskundige en dus medisch opgeleid. Recent is hun kennis en kunde weer getoetst door het Regionaal Centrum voor Prenatale Screening en is bij hen allemaal hun bevoegdheid weer verlengd.

Informatie
Het is mogelijk om echo’s af te spreken via de eigen verloskundige, via de e-mail, de website of telefonisch via de assistente, tel. 0184-490612. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld