Eastmandag bij Joh. de Heer; gitarist Suzan & Freek komt langs

SLIEDRECHT – Bij Joh. de Heer aan Leeghwaterstraat 46 / 47 staat zaterdag 4 november 2023 in het teken van Eastman. Deze gitaarproducent wordt in de showroom vertegenwoordigd door Bas (de gitarist van Suzan & Freek – red.) en Corvin.

Joh. de Heer heeft de zaterdag omgedoopt in Eastmandag. Deze dag zijn er twee mensen van Eastman aanwezig om live te demonstreren wat de gitaren van dit merk zo speciaal maakt. 

Bas laat horen hoe de Eastman gitaren klinken. Corvin geeft alle informatie en beantwoordt vragen van bezoekers. 

Gratis D’Addariosnaren
Op je huidige gitaar worden de snaren gratis vervangen met D’Addariosnaren. Deze staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, goede klankprojectie en superieure duurzaamheid. Deze snaren zijn zowel voor beginners als gevorderde gitaristen een onmisbare toevoeging aan de gitaar, en worden door verschillende artiesten gebruikt.

Korting
Verder heeft Joh. de Heer inruilkortingen en zijn alle Eastmangitaren in de aanbieding. De B-stock gitaren hebben extra korting. Al met al is dit de uitgelezen kans om een nieuwe gitaar te scoren, de snaren op je huidige gitaar te vervangen, van live-muziek te genieten en meer te weten te komen over het merk Eastman.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld