Dunsbergen opvolger van De Haan bij CDA

SLIEDRECHT – Dinsdag 22 september 2015 wordt Frank Dunsbergen (20) beëdigd als burgerraadslid in de fractie van het CDA. Hij volgt daarmee Maurits de Haan op, die de burgemeester meegedeeld heeft zijn burgerraadslidmaatschap te beëindigen.

Met Frank Dunsbergen treedt de nieuwe CDA-generatie aan. Met zijn 20 jaar is hij het jongste burgerraadslid dat de fractie van CDA Sliedrecht ooit gehad heeft. (Foto CDA Sliedrecht)

Sinds maart 2014 is Dunsbergen al actief als fractie-ondersteuner. Als back-office van de fractie was hij achter de schermen de spil waar veel in de fractie om draaide. De fractie is blij dat hij nu op de voorgrond kan treden in de Raad en actief deelnemen in commissies. Zo wordt hij lid van de RekenKamerCommissie. Frank studeert Rechten aan de Erasmus-universiteit in Rotterdam.

Provincie
De Haan is op 27 mei 2015 geïnstalleerd als lid van de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Daar zal hij volgens het CDA Sliedrecht op een andere manier de belangen van ons dorp en regio gaan behartigen. In de Provinciale Staten zal hij o.a. woordvoerder zijn over thema’s bereikbaarheid en verkeersveiligheid in Zuid-Holland Zuid.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld