Dubbeldam-van Beest voorgedragen als nieuw burgerraadslid PvdA

SLIEDRECHT – In de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 28 september 2021 wordt Anja Dubbeldam-van Beest (PvdA) voorgedragen als nieuw burgerraadslid. Met de installatie van Dubbeldam is de fractie van de socialisten weer compleet. Elke politieke partij in de raad mag twee burgerraadsleden hebben (Esther Gruppen is al burgerraadslid – red.). Dubbeldam volgt de uit de raad vertrokken Joop Keesmaat op.

Anja Dubbel-van Beest is geboren in Rotterdam. Sinds anderhalf jaar woont ze met haar man en drie kinderen van 1, 5 en 6 jaar in Sliedrecht. (Eigen foto)

In het dagelijks leven werkt Anja Dubbeldam als geriatrie verpleegkundige en casemanager dementie binnen de Alblasserwaard. Naast het aankomende raadswerk en het werk binnen de fractie maakt ze graag muziek (piano en accordeon) en leest ze graag autobiografieën en waargebeurde verhalen. 
Grote eer
Ze is
sinds vorig jaar actief lid van de PvdA afd. Sliedrecht. “Politiek heeft altijd mijn interesse gehad. De coronacrisis van afgelopen jaar, de persconferenties, de landelijke verkiezingen en het huidig formeren van een nieuw kabinet wakkerden die interesse alleen maar meer aan. De PvdA komt het dichtst bij mijn eigen idealen en nu krijg ik de kans om als burgerraadslid ook daadwerkelijk iets voor de inwoners van Sliedrecht te kunnen betekenen. Dat is een grote eer!​”, vertelt Dubbeldam.
 
In gesprek gaan
Ze heeft er zin in. Dubbeldam: “Al lijkt het soms alsof politiek een groot spel van één persoon of één partij is, vergis je niet. Politiek doen we samen, samen met en vooral voor de inwoners van Sliedrecht. Daar ligt ook meteen mijn ambitie en streven. Politiek houd je levend door in gesprek te gaan met elkaar, te luisteren naar elkaar, maar ook door zelf transparant en duidelijk te zijn. Dus kom je mij tegen, spreek mij aan!” De raadsbijeenkomst met de installatie is openbaar en vindt plaats in de tijdelijke raadzaal van partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1, aanvang 20.00 uur.

1 gedachte over “Dubbeldam-van Beest voorgedragen als nieuw burgerraadslid PvdA”

  1. Anja, alle succes toegewenst in je nieuwe “politieke carrière” in ons mooie, maar soms enigszins “eigenwijze” dorp. Ik hoop je nog veel tegen te komen op PvdA partijvergaderingen en/of in de raadszaal.
    Ik ben er blij mee en – ofschoon ikzelf in maart 2022 ook op de stemlijst van de PvdA sta – gaat mijn stem in elk geval naar jou 😎👍🍀🌹

Plaats een reactie

*=Verplicht veld