Droomster Dinie voelt zich voor één dag prinses

SLIEDRECHT – Ze is 77 jaar en kreeg woensdag 19 oktober 2016 haar droomdag. Ze was voor een dag prinses en werd in de ochtend in de watten gelegd door de stichting Dromen zonder beperking.

Als afsluiting van deze mooie dag mag de stralende prinses een rondrit maken door Sliedrecht. Zoals een echte prinses waardig, in een prachtige koets van Gelegenheidskoetsen. (Foto Martin Dekker / Sliedrecht24)

Ze droomt er al jaren van om voor één dag prinses te zijn. Dat betekent voor haar dat ze eruit wil zien als een prinses uit ons Koninklijk Huis en wil genieten van een verwendag.

Diadeem
Allereerst verzorgde Beauty Boutique Céline met grote zorg een mooi kapsel en bijpassende make-up. Een mooie set kleding maakte het plaatje al bijna compleet, maar er ontbrak toch nog iets. Met het plaatsen van een schitterende diadeem was de transformatie geslaagd. 
Daarna volgde een high tea bij Brasserie de Minister, waar troubadour Eduard Hagenstein zorgde voor een sfeervolle muzikale omlijsting van het geheel. In het geheim was al enige tijd gewerkt aan de voorbereidingen voor haar droomdag.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld