Drietal aan kop op tweede speelavond Vakantietoernooi

SLIEDRECHT – Schakers Tobias Dekker, Ron Melger en Yisha Chen spelen het beste in het Vakantietoernooi van Schaakvereniging Sliedrecht. Samen met nog 63 andere schakers schoven ze donderdagavond 18 juli 2019 aan tafel in activiteitencentrum De Havik aan de Thorbeckelaan. 

De sfeer was ontspannen en tegelijk werd naar punten gestreden. Hier zit Tobias Dekker in gedachten achter het schaakbord. (Foto Schaakvereniging Sliedrecht)

Door de gesloten ratinggroepen spelen goed presterende spelers ook direct tegen toppers uit hun eigen klasse. Dit zorgde weer voor zeer spannende partijen, die mede door het toegevoegde increment, veel toeschouwers trokken. 

Parijs nog ver
In de hoofdgroep liet Tobias Dekker zien dat hij het schaken zeker nog niet is verleerd. Hij speelde in zijn drie partijen niet al te goed, maar staat wel met drie overwinningen alleen aan kop in de hoofdgroep. Na twee speelavonden hebben de kandidaten voor het podium in de verschillende groepen zich gemeld, maar Parijs is nog ver! Donderdag 25 juli 2019 is de derde speelavond en wellicht heeft een aantal schakers hun kruit al verschoten in de eerste rondes of zorgt een aantal outsiders voor wat verrassingen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld