Japans restaurant Oishi Fusion

De Groot & Schagen pakt groots uit tijdens Open dag

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Aannemingsbedrijf De Groot & Schagen B.V. aan de Lelystraat pakte tijdens de Open dag op vrijdag 19 juli 2019 groots uit. Vrijwel het gehele materieel stond op en rond het terrein opgesteld om bezoekers een indruk te geven van de vele mogelijkheden van het bedrijf. Alles tussen een kleine minigraver en een immense rupsgraafmachine was er te vinden.

Het nieuwe pand van De Groot & Schagen werd officieel in gebruik genomen. Het familiebedrijf haalde alles uit de kast. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24) 

Tekst gaat verder onder tweet.

Een grote rupsgraafmachine stond middenin een grote berg zand. Liefhebbers van jong tot oud(er) kregen de gelegenheid om ‘bergen te verzetten’. Glunderende gezichten waren het gevolg, weer eens wat anders dan speelgoed van Playmobil of Bruder. Ook stond er een simulator met beeldscherm, een uitdaging voor de jeugdige ‘grondwerkers’. SPG Infra vakopleidingen – die samenwerkt met De Groot & Schagen – was aanwezig om informatie te verstrekken over diverse opleidingen, zoals Assistant Infratechniek, Opperman bestratingen of Machinist grondverzet.

Tekst gaat verder onder tweet.

Gezellig
Elco Party & Catering Service was ingehuurd om personeel en bezoekers van een hapje en een drankje te voorzien. Broodjes hamburger, pulled pork en gyros vonden gretig aftrek. Haring, friet met stoofvlees, voor ieder wat wils. Op het terrein stond ook een espressobar. Voor de kinderen was er een springkussen. Voor veel hilariteit zorgde een karikatuurtekenaar. Voor extra vermaak was live muziek aanwezig.

Geschiedenis en werkzaamheden
Aannemingsbedrijf De Groot & Schagen B.V. heeft inmiddels al 60 jaar ervaring. Kleinschalig begonnen en uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met brede ervaring op het gebied van bestratingen, grondwerk, rioleringen, groenvoorzieningen en sloopwerkzaamheden. Gewerkt wordt in opdracht van (bouw)bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentelijke overheden. Kwaliteit en veiligheid staan hierbij voorop. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld