Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Drechtstedengemeenten hebben doelen met houden van Sportcongres 2018

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT – In theater De Willem aan Van der Palmstraat 4 in Papendrecht wordt maandag 5 november 2018 vanaf 19.00 uur een sportcongres gehouden. ‘Verbinden sport, zorg en onderwijs in de Drechtsteden’ is één van de doelen. 

De gemeenten Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht en Sliedrecht organiseren dit congres samen met Dordt Sport. “De avond staat in het teken van elkaar ontmoeten. We beogen de vraag op te halen waar mensen met een beperking behoefte aan hebben op gebied van sport en bewegen in de Drechtsteden”, schrijven de gemeenten maandag 29 oktober 2018. 

Verbinden
Krijg jij, medewerkers of mensen in jouw netwerk een vraag over (on)mogelijkheden van sport en bewegen in de Drechtstedengemeenten? “Dan gaan we graag in gesprek en willen we je leren kennen. We willen sport/bewegen gaan verbinden met het sociaal domein. Wij zetten in op ‘Sport en bewegen voor iedereen’. Dus bent u buurtsportcoach/combinatiefunctionaris, docent, ib-er, beleidsambtenaar, schooldirecteur, vakleerkracht, sport / gezondheid / WMo, vakleerkracht, sport/gezondheid/Wmo, inwoner (of ouder van..) met een beperking, Wmo consulent, sportaanbieder, trainer, bewegingsagoog, fysiotherapeut, huisarts, POH, werkt u in een zorginstelling of welzijnsinstelling of anderszins een professional die mensen met een zorgvraag ziet, dan is dit sportcongres DE plaats om elkaar te ontmoeten.” Ook is de website Uniek Sporten in de Drechtsteden gelanceerd. Het Sportcongres wordt georganiseerd met medewerking van Stichting Hattrick, MEE, VSG, NOC*NSF, DG&J en Tandem Support. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld