Directeur Johannes Calvijnschool overleden

SLIEDRECHT – Directeur Wim Baas (42) van de Johannes Calvijnschool is in de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 april 2018 onverwacht overleden. Afgelopen weekend kreeg hij thuis in Nieuw-Lekkerland een hartstilstand en raakte buiten bewustzijn. Baas is in het ziekenhuis overleden. 

Wim Baas is overleden. (Foto Johannes Calvijnschool)

“Heden is in zijn HEERE en Heiland ontslapen onze geliefde directeur Wim Baas. In hem verliezen wij een vriend en collega die met tomeloze inzet zijn werk op school gedaan heeft. Bestuur, collega’s, ouders, leerlingen en MR”, staat op de website van de Johannes Calvijnschool. 

Verschrikkelijk
Het nieuws is hard aangekomen bij de school. “Wim is vader van zeven kinderen. Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Hij was een gelovig man en is nu bij zijn Koning”, zegt voorzitter Bert Kalkman van het schoolbestuur dinsdagavond. Vrijdag voelde Baas zich al niet zo lekker, zaterdag was hij nog niet fit en daarna is het snel gegaan. Kalkman: “We hebben alle bijzondere activiteiten op school voor deze week afgelast, zoals de Koningsspelen. Vrijdag krijgen de kinderen meivakantie. Gisteren en vandaag hebben we het team van docenten en de ouders op de hoogte gesteld.” Baas wordt maandag 30 april 2018 begraven.

4 gedachten over “Directeur Johannes Calvijnschool overleden”

 1. Wat erg!!!😢😢😢 Ik wil alle familieleden, vrienden en zijn kinderen veel sterkte toewensen. 🙏🙏🙏💪💪💪
  Vervolgens alle collega’s en leerlingen van zijn school.
  Vriendelijke groet,
  Wim!!! Rust zacht😇😇😇🙏🙏🙏🙏💐💐💐💐💐

 2. Wat dubbel … Hij mag nu zijn op de mooiste plek, waar we ons kunnen wensen. Maar wat een verdriet voor zijn gezin en familie. Wat overblijft zijn de herinneringen. Voor ons hele goede.
  Hij is ons tot grote steun geweest op de Ds. Koelmansschool. Zoveel goede gesprekken en zorg van hem gehad. Daar zijn we hem altijd dankbaar voor. We bidden zijn gezin en familie heel veel kracht toe van de Heere om dit grote verdriet te kunnen dragen!

 3. Niet te bevatten….Wat een verdriet. Maar ook wat een roepstem gaat hier vanuit. “…..we treuren, maar niet als degenen die zonder hoop zijn….”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld