DHM Industrial Services en Machinefabriek VOS gaan nauw samenwerken

SLIEDRECHT – ‘DHMVos, all industrial services in just one hand’. De slogan vat goed samen wat er gaat gebeuren. Er komt met ingang van 1 januari 2021 een stevige samenwerking tussen DHM Industrial Services uit Dordrecht en Machinefabriek Vos. Dat bevestigt directeur Adriaan van Keulen maandag 30 november 2020 aan Sliedrecht24.

Relaties heeft Van Keulen inmiddels ook op de hoogte gesteld. “Het is nog officieel wachten op de milieuvergunning om de alles rond te maken voor eind van het jaar. Machinefabriek Vos en DHM Industrial Services blijven twee bedrijven, respectievelijk gevestigd aan Rivierdijk 72 en 74″, aldus Van Keulen. (Foto DHMVos)

“2020 is een jaar dat ons nog lang zal heugen’. De kracht van het collectief is meer dan ooit zichtbaar geworden. Samenwerking brengt ons allen verder, ook onze bedrijven. Aan het eind van een turbulent jaar kunnen we met dankbaarheid terugkijken en vol goede moed de toekomst in!”, aldus Van Keulen.

Tekst gaat verder onder tweet.

De machinefabriek bestaat al 90 jaar. Van Keulen: Het is logische dat we de ruime behuizing in Sliedrecht maximaal gebruiken. Voorlopig voor een aantal jaren en dan denk ik dat we naar een locatie moeten uitzien waar we verder kunnen groeien. We gaan dan voor het beste voor het bedrijf. We zitten in het midden van de baggerindustrie. Onze kundige vakmensen met onze vele mogelijkheden qua kennis en techniek staan ook na het afgelopen jaar als een huis. We zijn een zeer complete leverancier voor de maritieme hoek.” 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld