Derde editie muzikaal bierfestival HopperDePop! op Horecaplein

SLIEDRECHT – Het meest knusse muzikaal bierfestival van de regio wordt het door kenners al genoemd. Zaterdag 26 augustus 2023 is de derde editie van HopperDePop! Vanaf 13.00 uur wordt het Horecaplein aan de kop van de winkelpromenade Kerkbuurt opnieuw dé plaats voor bierliefhebbers om zich onder te dompelen in de wereld van lekkere brouwsels.

Ook deze editie van HopperDePop wordt georganiseerd door The Moonshine, Spek&Bonen en Smokin Barrels. Bezoekers kunnen lekker plaatsnemen of rondkijken. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Naast de vertrouwde blikkenbar van The Moonshine en de Spek & Bonen bierbar, zijn deze editie de volgende brouwerijen vertegenwoordigd namelijk brouwerij De Blauwe IJsbeer, Rock City Brewing, Rott.Brouwers & The Sisters Brewery. Ook is Kobier weer van de partij met een selectie van hun altijd verrassende bieren.

Muziek
Maar dat is nog niet alles! Om het feest compleet te maken, zullen Brian-C, Nini en DJ Erik deze keer zorgen voor de juiste muzikale omlijsting. Het programma biedt onder meer vanaf:

  • 15.00 uur : Singer- songwriter “NiNi” onder andere bekend van de U2 tributeband Mount Temple
  • 18.00 uur: De Ierse zanger “Brian-C” Naast Ierse folk muziek ook veel bekende pop- en rockcovers
  • 21.00 uur: DJ Erik-D De Nr.1 Knallers DJ.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld