DELTA Netwerk opent ‘winkel’ aan Kerkbuurt voor belangstellenden glasvezel

SLIEDRECHT – DELTA Netwerk vertelt persoonlijk graag meer over de glasvezelcampagne in Sliedrecht, het aanbod en de aanleg. Dat gebeurt op enkele informatieavonden en sinds vandaag, woensdag 31 augustus 2022, bij een Glasvezel Informatiepunt aan Kerkbuurt 95.

De speciaal ingerichte ‘winkel’ aan de winkelpromenade Kerkbuurt en is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Adviseurs staan belangstellenden te woord. Vragen worden beantwoord. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De informatieavonden zijn maandag 12 september 2022 en woensdag 14 september 2022 om 19.30 uur in het Griendencollege aan Professor Kamerlingh Onneslaan 109.

Ambitie
DELTA Netwerk richt zich op de aanleg van glasvezel in nieuwe gebieden en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels meer dan één miljoen huishoudens en bedrijven en groeit met 6000 glasvezelaansluitingen per week. De ambitie is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar twee miljoen aansluitingen in 2025. Kijk hier voor meer informatie over de aanleg van glasvezel in Sliedrecht

2 gedachten over “DELTA Netwerk opent ‘winkel’ aan Kerkbuurt voor belangstellenden glasvezel”

  1. Wij zitten op het glasvezel netwerk van kpn maar daar kan geen Ziggo of Delta op momenteel. Ziggo zou wel via de coax kunnen maar die zijn gewoon veel te duur. Tablis bedoelt waarschijnlijk dat je ze toegang moet geven om de kabel in de woning te plaatsen. Niet om een abonnement bij Delta te nemen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld