DELTA Netwerk gaat in dorp glasvezel aanleggen

SLIEDRECHT –  DELTA Netwerk, dé glasvezelspecialist van Nederland, komt nu ook naar Sliedrecht om de inwoners te voorzien van gigasnel en stabiel internet en haarscherpe TV. Online vergaderen, gamen, series streamen, zorg op afstand, online een kerkdienst volgen, het kan straks allemaal zonder haperen en ook nog eens tegelijkertijd! Dat maakt het bedrijf vrijdagmiddag 26 augustus 2022 bekend.

DELTA Netwerk start op korte termijn met de aanleg van glasvezel in Sliedrecht. Om bij zoveel mogelijk woningen een aansluiting op het supersnelle netwerk te maken, komt er vanaf 5 september 2022 een medewerker langs om te kijken waar de aansluiting in de woning gemaakt mag worden. Vaak is dit in de meterkast, maar het kan ook op een andere locatie in de woning. (Foto DELTA Netwerk)

Inwoners worden vooraf persoonlijk geïnformeerd. De glasvezelaansluiting is gratis en verplicht tot niets. Wel is het zo dat er pas gebruik gemaakt kan worden van gigasnel en stabiel internet als er een abonnement wordt afgesloten.

Glasvezel Informatiepunt
Gedurende het traject worden inwoners van Sliedrecht persoonlijk geïnformeerd. DELTA Netwerk opent woensdag 31 augustus 2022 een Glasvezel Informatiepunt. Dat is een speciaal ingerichte ‘winkel’ aan Kerkbuurt 95 en is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00-18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.Adviseurs staan daar bezoekers te woord om alle vragen te beantwoorden.

Informatieavonden
Graag vertelt DELTA Netwerk meer over de glasvezelcampagne, het aanbod en de aanleg tijdens een informatieavond. Iedereen is welkom en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. De informatieavonden vinden plaats op maandag 12 september en woensdag 14 september 2022 om 19.30 uur bij het Griendencollege, Professor Kamerlingh Onneslaan 109 in Sliedrecht.

Over DELTA Netwerk
DELTA Netwerk richt zich op de aanleg van glasvezel in nieuwe gebieden en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven en groeit met 6000 glasvezelaansluitingen per week. De ambitie is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025. Kijk hier voor meer informatie over glasvezel in Sliedrecht.

12 gedachten over “DELTA Netwerk gaat in dorp glasvezel aanleggen”

 1. Beste Kees,

  Gezien uw voorspellende gaven is het ook mogelijk de staatsloterij nummers van aankomende trekking alvast door te geven?
  Hartelijk dank
  n.b.
  realiseert u zich dat mensen zoals u deze reviews plaatsen, en mensen waar het goed gaat over het algemeen dit niet laten weten?
  Ook heeft u het over 30 euro per maand, dat is 360 euro op jaarbasis.!!
  Waarbij ik er persoonlijk even vanuit ga, geen storingen te hebben, voetbal kan kijken, bellen, en een vervijfvoudiging van mijn upload snelheid krijg.
  Suc6 met uw adsl aansluiting

 2. Dus ik begrijp het goed heer de Groot dat, als je kunt besparen, je de vooruitgang niet moet belemmeren? Ik heb zelf geen enkele review geplaatst op de site van Delta maar ze zijn onverbiddelijk slecht in bijna alle posten. Wat heb ik eraan dat ik € 30,00/maand goedkoper uit ben als ik super veel storingen heb, geen internet, TV en bellen? Geef mij dan maar het vertrouwde maar helaas wat langzamer internet van ZIGGO of KPN die wél kwaliteit en stabiliteit bieden. Echte vooruitgang is én beter én goedkoper! En dát zie ik voorlopig nog niet gebeuren…. Succes voor u bij Delta!

 3. Nou Cor, ik wil wel glasvezel.
  Vooruitgang etc,. maar zelfs bij dit soort informatieve artikelen krijg je zelfs weer negatief gebrom van een vaste groep ‘reaguurders’.
  Heb je al gekeken wat je t.o.v. je ziggo of Kpn abbo kan besparen? 😉

 4. Dat zijn overwegend inderdaad geen beste reviews Cor. Ons mogen ze dan ook lekker voorbij gaan

 5. Ongevraagd een medewerker van dit bedrijf aan je deur op of na 5 september?
  Heeft de gemeente Sliedrecht hiervoor een vergunning afgegeven? Ik hoop van niet, zeker gezien de verschillende reviews die ik hierover gelezen heb.

 6. @harrybaas, dat is niet slim. Het Kpn internet over de koper telefoonlijn is minimaal 10 tot 20x trager dan glasvezel. Een glasvezel aansluiting verhoogd zelfs de waarde van je huis bij verkoop. Het glasvezel van Deltafiber is modernste van Nederland en biedt hogere snelheden dan Kpn glasvezel en bovendien goedkoper. Op ik ns dorp sinds 8 mnd aangesloten, . nul storing en supersnel en 30 euro goedkoper dan eerst Ziggo

 7. Vreemd dat je dit mag plaatsen ik kreeg namelijk een verbod om het naar buiten te brengen voor 1 sept a.s.
  Wij worden namelijk de dealer van het glasvezel met daar overheen 5 partijen die de verbindingen aanbieden
  Als je wilt weten welke dat zijn en wat de kosten worden dan kan je na 1 sept in de winkel van relies computers aan de Thorbeckelaan (je weet wel die weg die nu voor de 6e keer is geasfalteerd in 2 jaar ) terecht

  Het wordt zeker aantrekkelijk voor ook zakelijke ondernemers
  Wordt vervolgt

Plaats een reactie

*=Verplicht veld