Oishi Fusion

Dekker slaat hard toe in tweede ronde onlineschaakcompetitie

SLIEDRECHT – In de tweede ronde van de derde onlineschaakcompetitie bij de senioren heeft Theo Dekker donderdagavond 22 oktober 2020 onder zijn pseudoniem Theodoris Blundericus hard toegeslagen. De blunders liet hij aan zijn tegenstanders over, want Dekker wist al zijn acht partijen te winnen!

Met ruime voorsprong was Theo Dekker (foto) dan ook de terechte winnaar, waarmee hij direct op de derde plaats in de tussenstand staat na twee ronden. (Arhieffoto Schaakvereniging Sliedrecht)

Wout Boer werd de verrassende tweede in deze ronde. Al is verrassend niet echt toepasselijk voor iemand die bekend staat als de eeuwige nummer twee, de Poulidor van Schaakvereniging Sliedrecht. In een spannende eindstrijd bleef hij Teunis den Rooijen nipt voor in de strijd om de tweede plaats. In de tussenstand na twee ronden gaan William Gijsen en Jorik Klein gebroederlijk aan kop, met als naaste concurrent dus Theo Dekker op plaats twee. Donderdag 29 oktober 2020 heeft de derde ronde plaats van de competitie, die steeds meer deelnemers kent.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld