Decolicious genomineerd voor ‘Winkelier van het jaar 2019’ categorie Woonwinkel

SLIEDRECHT – Lifestylewinkel Decolicious Living & More aan Kerkstraat 9 is definitief genomineerd voor ‘Winkelier van het jaar 2019’ in de categorie Woonwinkel. Dat maakt de ondermeming aan de Kerkstraat woensdag 7 augustus 2019 bekend. De nominatie noemen het ondernemersechtpaar Carla en Bert van Kleef een kroon op hun werk en zijn trots.

Ondernemers Carla en Bert van Kleef: “We zijn super blij en trots op deze eretitel. Maar zonder klanten geen Decolicious en zonder uitgebrachte stem geen nominatie. Dus iedereen die op ons gestemd heeft reuze bedankt”

Zondag 1 september 2019 bestaat het bedrijf vier jaar. “We hebben in de achterliggende tijd een leuk klantenbestand opgebouwd. Niet alleen klanten uit Sliedrecht maar uit het hele land. Naast het lifestyle merk Riviera Maison hebben wij ook de prachtige krijtverf van Painting the Past. Er is veel vraag naar onze shutters, houten jaloezieën, pvc- en laminaatvloeren wat wij in eigen beheer bij de klant inmeten en monteren”, zeggen Carla en Bert van Kleef van Decolicious Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld