Dealer Rivièra Maison in voormalig restaurant

SLIEDRECHT – In het voormalige restaurant De Kock aan de Kerkstraat in Sliedrecht komt begin september lifestyle winkel Decolicious Living & More, o.a. dealer van woonwinkel Rivièra Maison. Dat bevestigt de hoofdvestiging van Rivièra Maison donderdag 13 augustus 2015. 

Rivièra Maison is een snelgroeiende organisatie met eigen woonwinkels, shop in shops in diverse landen in Europa en een nationale en internationale groothandel. (Foto Sliedrecht24)

Een merk – met wat Rivièra Maison zelf zegt – een sterke beleving, een ’way of life’ waar genieten een zeer belangrijk aspect is en waar een breed publiek een “feel good” associatie mee heeft. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden.

Breed assortiment
Het merk Rivièra Maison vervult een leidinggevende rol in Nederland op het gebied van interieur. Het duidelijk herkenbare concept geeft een eigen gezicht aan landelijk en eigentijds wonen. Het brede assortiment bestaat uit meubelen en (woon)accessoires en wordt geheel in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. 

Medio september gaat de winkel aan de Kerkstraat 9 open.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld