Oishi Fusion

De Wit kondigt vertrek aan bij Stichting Waardeburgh

SLIEDRECHT – Bestuurder Peter de Wit vertrekt. Dat maakt Stichting Waardeburgh donderdag 24 september 2020 bekend. De Wit heeft de Raad van Toezicht laten weten dat hij eind januari 2021 afscheid neemt.

Peter de Wit is sinds 2015 als bestuurder werkzaam bij Stichting Waardeburgh. Officieel vertrekt hij per 1 februari 2021. De Wit: “Na zes jaar is het voor mij tijd voor iets nieuws. Ik ga mij de komende tijd oriënteren op een nieuwe stap in mijn loopbaan. Ik ben dankbaar dat ik een waardevolle bijdrage heb geleverd aan de organisatieontwikkeling en zorg van Waardeburgh.” (Foto Stichting Waardeburgh)

In de afgelopen periode is Stichting Waardeburgh een vaste waarde geworden in de zorgketen in de regio. De Wit heeft daarin een verbindende rol vervuld, vindt bestuursvoorzitter Jan van Belzen. “In de organisatieontwikkeling is het vormgeven van ‘leven in respect en vrijheid’ een verdienste, het verpleeghuis met open deuren. Ook zijn goede resultaten geboekt om ‘samen verantwoordelijk werken’ vorm te geven, waarin medewerkers ruimte krijgen om zelf invulling te geven aan hun verantwoordelijkheid. Dat zijn stevige fundamenten waarop Waardeburgh verder kan bouwen”, aldus Van Belzen. Op een passende wijze wordt in het nieuwe jaar afscheid genomen van Peter de Wit. De Raad van Toezicht heeft de ambitie zo spoedig mogelijk een goede opvolger te werven en een soepele overgang te waarborgen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld