Japans restaurant Oishi Fusion

De Rover trekt volle kerk tijdens vijfde editie About Us

SLIEDRECHT – Het was druk zondagmiddag 1 december 2019 tijdens de vijfde event About Us. Spreker in de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat tijdens het eerste lustrum was Arie de Rover. Hij sprak over het thema ‘One More Light’.

Arie de Rover aan het woord. Zondag precies een jaar was de eerste editie van About Us. Toen, zondag 2 december 2018, sprak eveneens De Rover. Het thema was toen ‘ What About Us?’ (Foto Wouter Bos)

Hij sprak over heftige onderwerpen zoals depressie en zelfmoord, maar vooral ook over hoe wij zelf tot een licht kunnen zijn voor mensen die in het donker leven. 

Stof tot nadenken
Een groep van vrijwilligers met verschillende achtergronden organiseert About Us. Laagdrempelige events, waarin zij mensen inspiratie en stof tot nadenken wil geven. Nu een jaar later en vijf events verder is de organisatie nog steeds enthousiast en staan er ook voor 2020 weer vijf nieuwe data gepland. 

Volgende event
Zondag 2 februari 2020 is de eerstvolgende. Het thema en de spreker zijn nog niet bekend. Volg About Us op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van komende events. Meer informatie over dit initiatief staat hier online.   

1 gedachte over “De Rover trekt volle kerk tijdens vijfde editie About Us”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld