De Jongh zet sprekende tekst voor ingang hek gemeentekantoor

SLIEDRECHT – Voor het hek dat de toegang is naar het terrein van het gemeentekantoor aan de Industrieweg is maandag 24 op dinsdag 25 september 2018 een tekst neergezet door Hans ‘Rapperkerk’ de Jongh. Hij heeft van de burgemeester Bram van Hemmen (CDA) sinds half september t/m zondag 16 december 2018 een gebiedsverbod bij de straat nabij het Griendencollege. Daar is op zondag de dienst van kerkgemeenschap Jong en Vrij. 

De tekst voor de ingang van het gemeentekantoor aan de Industrieweg. (Foto Nathalie Treffers)

De Jongh protesteert al maanden met o.a. een bord ‘Is er misbruik in de kerk?’ Zondag drong hij het Griendencollege binnen en verstoorde een kerkdienst. Daarna liep hij naar buiten en ontkwam aan de aangekomen politie. Een mede-demonstrant werd kort aangehouden. Niet bekend is wat De Jongh met de tekst op straat wil bereiken. Op meerdere plaatsen in het dorp is de tekst aangebracht. 

4 gedachten over “De Jongh zet sprekende tekst voor ingang hek gemeentekantoor”

  1. Zo zien wij het verschrikkelijke nieuws uit Papendrecht. Moet hier ook eerst iets ergs gebeuren voor er wordt ingegrepen? Hans wanneer stop je hier mee? Je weet dat alles is gebaseerd op de jaloezie je naar je ex vrouw hebt. Laat hun nou toch is met rust en zorg dat je kinderen normaal en rustig kunnen opgroeien

  2. Wat De Jongh met de tekst wil bereiken, zou je hem natuurlijk zelf kunnen vragen?
    Laat hem dit nu eens aan Sliedrecht24 uitleggen, zodat ook anderen – behalve de burgemeester – weten waarom hij het nodig vindt hier aandacht voor te vragen.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld