De Giessen Kantoorefficiency vestigt zich in 2022 op Stationspark

SLIEDRECHT – In het voorjaar van 2022 verhuist De Giessen Kantoorefficiency van Hardinxveld-Giessendam naar Sliedrecht. Het bedrijf vestigt zich op Stationspark 750.

Aan het nieuwe onderkomen moet nog het één en ander gebeuren. “Het kantoor en de showroom krijgen een sfeer en uitstraling, die bij een kantoor/projectinrichter passen.” (Foto Jan Mudde / De Giessen Kantoorefficiency)

Straks worden vanaf een zichtlocatie op het bedrijventerrein tegenover het station alle relaties geholpen bij de realisatie van een prettige werkomgeving, een thuiswerkplek of inrichting van een compleet kantoorpand. Vooral met totaalprojecten is het team van De Giessen nu dagelijks bezig. Door korte lijnen en een groot netwerk van gespecialiseerde partners is geen vraag te gek. Er kan er snel en flexibel een oplossing worden geboden. 

Facilitaire dienstverlening
Enkele jaren geleden is er facilitaire dienstverlening aan het aanbod toegevoegd. Directeur Jan Mudde: “Dus voor een interne kantoorverhuizing, klein onderhoud en reparaties of een regelmatige ronde door het kantoor waarna verschillende actiepunten worden opgepakt, is De Giessen je partner.” Ook voor alle spullen die je op kantoor gebruikt, kan je bij De Giessen terecht. “Vandaag bestelt, is morgen op locatie geleverd”, zegt Mudde. Een traditionele winkel is het bedrijf niet meer, wel een advies- en afhaalpunt. Je kan er tussen 08.30 – 17.30 uur zonder afspraak binnengelopen. Nu en ook straks op de nieuwe locatie. 

Geschiedenis
Na de afsplitsing van Aspect ICT in januari 2020 – daarvoor vormden De Giessen en Aspect één bedrijf met verschillende activiteiten – is het nu tijd voor de volgende stap. De Giessen is in 1983 in Giessenburg opgericht en is later verhuisd naar Hardinxveld-Giessendam. Komend jaar vestigt de onderneming zich in Sliedrecht. Meer weten of eens kennismaken? Neem gerust contact op met Jan Mudde, e-mail: [email protected], tel. 06-21245475.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld