De Gebitskliniek verhuist komende zomer naar pand voorheen Vögele

SLIEDRECHT – Duizend vierkante meter wordt straks het nieuwe onderkomen van De Gebitskliniek. De tandartspraktijk vestigt zich aan Kerkbuurt 107 in het pand waar voorheen Vögele en Miller & Monroe was gevestigd. Komende maand wordt begonnen met de verbouwing van het pand naar een prachtige en supermoderne praktijk, uniek in Nederland.

Alle moderne techniek is straks aanwezig in het nieuwe pand. De Gebitskliniek spreekt van een ‘droomlocatie’. (Foto De Gebitskliniek)

Nu is de vestiging nog op Kerkbuurt 126 en Gantelweg 2. In het nieuwe gebouw komt alles onder één dak, waarbij in de kleurstelling naar ‘warm en ontspannen’ (zelfs geur) wordt gekeken. Naast de reguliere tand- en mondzorg en het tandtechnisch laboratorium zijn ook implantologie, orthodontie en prothetiek er te vinden net als ruimte voor een cosmetische behandeling. Vanaf volgend jaar zomer hoopt De Gebitskliniek alle klanten in het nieuwe onderkomen te verwelkomen. 

1 gedachte over “De Gebitskliniek verhuist komende zomer naar pand voorheen Vögele”

  1. is mij bekend nu is dat soms twee afspraken heb op 2 locaties. heb gelukkig mijne kunnen verzetten dat men op 1 locatie is. we zien vanzelf wat in 2022 het wordt?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld