Dames 1 getergd om te winnen in Almelo

SLIEDRECHT – Dames 1 van Sliedrecht Sport speelt zondag 31 januari 2016 om 15.30 uur tegen Eurosped TVT. De volleybaldames reizen die dag af naar Almelo, het thuishonk van de tegenpartij. 

Zaterdag 23 januari 2016 speelde Dames 1 tegen Donitas uit Groningen. Als de dames het gevoel van de derde set van deze wedstrijd vasthouden, kan het volgens de club nog een feestelijke wedstrijd worden zondag. (Foto via Sliedrecht Sport)

Volgens de club staat er aanstaand weekend iets moois op het programma in Almelo. “Twee keer winnen van Sliedrecht Sport in de eerste ronde, staat hoog op het lijstje van Jan Berendsen en een thuisoverwinning wordt gewenst. Sliedrecht echter, heeft de afgelopen weken het maximale rendement behaald in 5 wedstrijden en is getergd omdat het ook de verliespartij in eigen huis van het netvlies wil poetsen.”

Eurosped TVT
Het volleybalteam uit Almelo tankte volgens Sliedrecht Sport voldoende zelfvertrouwen zondag, om de wedstrijd met vertrouwen tegemoet te zien. “Regio Zwolle werd in de eerste set onder de voet gelopen en het vervolg bleek daarna ruim voldoende voor een 0-3 overwinning”.  De wedstrijd tussen Sliedrecht Sport en Eurosped TVT wordt gespeeld in de sporthal IISPA aan de Stadionlaan 60 in Almelo.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld