Bano Benelux gaat samenwerken met Rivas

SLIEDRECHT / REGIO – Bano Benelux en Rivas Zorggroep zijn onlangs een samenwerking aangegaan, met als doel elkaar te versterken op sociaal maatschappelijk gebied. Dat meldt Bano Benelux donderdag 28 januari 2016. Bano Benelux levert hulpmiddelen voor de badkamer, die zorgen voor verlichting van cliënt en verzorgend personeel.

De kernkwaliteit van Rivas is zorg op elkaar afstemmen, zo meldt Rivas Zorggroep. Daarbij passen volgens de samenwerkende partijen de hulpmiddelen, die Bano Benelux kan leveren. (Afbeelding via Bano Benelux)

De badkamer van Bano Benelux is speciaal voor mensen die zorg nodig hebben. De producten zijn volgens de badkamerspecialist het resultaat van meer dan vijf jaar studie en onderzoek. “Het concept is constant in beweging en wordt steeds verder ontwikkeld na advies van gebruikers en verzorgend personeel. Door de constante ontwikkelingen in de zorg heeft Bano Benelux B.V. meerdere oplossingen ontwikkeld, om op een comfortabele en flexibele manier in te spelen op de wensen en behoeften van de zorgcliënt”, aldus Dennis Verhoef van Bano Benelux. Volgens Verhoef vormen de op elkaar aansluitende wensen en de vakkennis een mooi uitgangspunt voor een goede samenwerking.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld