Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Cursus ‘Werken met de Ipad’ in de Bibliotheek AanZet

SLIEDRECHT – In september zijn er in Bibliotheek AanZet Ipad-cursussen voor iedereen die meer wil weten over het werken met de iPad. Dinsdag 13 september 2016 is er een introductiecursus, dinsdag 20 en 27 september 2016 vinden de twee vervolgcursussen plaats.

Voor deelname aan de cursus is het meenemen van een eigen iPad vereist.

Je kan tegen een gereduceerd tarief intekenen voor het hele programma, of je volgt één of meerdere losse lessen. De drie cursussen zijn van 10.00 tot 12.30 uur.

Introductiecursus 
Tijdens de introductiecursus leer je als deelnemer stap voor stap de iPad te bedienen. De belangrijkste instellingen, toepassingen en apps komen aan bod. Je leert als cursist omgaan met de iPad, internetten en e-mailen, en krijgt tips voor handige apps. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Ervaring met de iPad is niet vereist.

Vervolgcursussen
De vervolgcursussen sluiten aan op de introductiecursus. In de tweede cursus leer je als deelnemer o.a. een e-mailadres instellen en apps installeren. In de derde cursus wordt dieper ingegaan op diverse communicatiemogelijkheden, praktische opties en instellingen. Ook hier is voldoende tijd voor vragen. De vervolgcursussen zijn voor iedereen die de introductiecursus heeft gevolgd, of al ervaring heeft met de onderwerpen die daarin aan bod komen.

Kosten, deelname en inloopspreekuur
De deelname per cursus
ochtend kost € 12,50 voor bibliotheekleden en € 15,- voor niet-leden. Een combinatieticket voor alle drie de lessen kost € 32,50 voor bibliotheekleden en € 40,- voor niet-leden. Vooraf inschrijven is verplicht en dat kan in de bibliotheek of online. Iedere vrijdagochtend tussen 10.00-12.00 uur is er een digitaal inloopspreekuur in de bibliotheek. Heb je tussendoor vragen over je ipad? Dan kan je op deze morgen met vragen terecht bij de medewerker.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld