CrossFit-leden willen meedoen aan The Dutch Throwdown

SLIEDRECHT – Sinds CrossFit Sliedrecht begin dit jaar geopend is, hebben zij een flinke groei doorgemaakt met veel enthousiaste en sportieve leden. Vorige week is er daarom hard geklust en is de box, aan de Sportlaan 377, uitgebreid van 200m2 naar 400m2.

De deelnemers aan de lokale voorrondes gingen natuurlijk even op de foto. (Foto CrossFit Sliedrecht)

De uitbreiding van de box kwam goed uit, want afgelopen zaterdag 2 december 2017 hebben 30 leden meegedaan aan de lokale voorrondes van het landelijke CrossFit toernooi: The Dutch Throwdown.

Teamgevoel
Er werden twee workouts uitgevoerd onder toeziend oog van belangstellende familie en vrienden. Eind van deze week wordt bekend gemaakt of er iemand gekwalificeerd is voor de landelijke finale. Trainers Jeroen Bakker en John Vermeulen zijn erg trots op wat hun leden al bereikt hebben sinds zij zijn begonnen. “De sfeer is goed en het onderlinge teamgevoel erg sterk. Het doel is om komend jaar verder te groeien en nog meer van deze evenementen te organiseren”, zegt Jeroen Bakker. 

Interesse
Nieuwsgierig geworden? Ga gerust eens langs of kijk voor meer informatie op de website of Facebook pagina van CrossFit Sliedrecht. 

Een reactie plaatsen