Creatieve zomerworkshops in bibliotheek

SLIEDRECHT – In de zomer staan veel activiteiten op een laag pitje en daar wil de werkgroep ‘ Erbij in Sliedrecht’ verandering in brengen. Laat dus uw creativiteit de vrije loop tijdens de zomerworkshops ‘Creatief in de bieb’.

De workshops vinden plaats op donderdag 30 juli en 13 augustus 2015 van 13.30 tot 16.00 uur in de bibliotheek aan de Scheldelaan 1. De workshops zijn los van elkaar te volgen.

Kaarten
Onder leiding van een professionele docente maakt u in 2 uur een kunstwerk dat te maken heeft met lezen en schrijven. Gezelligheid en een ontspannen sfeer staan voorop. Wilt u niet alleen komen? Er zijn kaarten beschikbaar met daarop de tekst: ‘Ik nodig je uit…’ die u kunt gebruiken om een vriendin, collega of buurvrouw mee te vragen. Maar ook alleen bent u uiteraard van harte welkom. U kunt binnenlopen en aanschuiven maar het aantal plekken is beperkt.

Als u zeker wilt zijn van een plaatsje kunt u zich inschrijven bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht door te bellen naar tel. 0184-416729. Mailen kan ook: [email protected] De kosten bedragen €2,00 per workshop inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers.

De workshops worden georganiseerd door ‘Erbij in Sliedrecht’ in samenwerking met de Bibliotheek Aanzet. ‘Erbij in Sliedrecht’ is een enthousiaste werkgroep met vertegenwoordigers van ASVZ, Rivas Zorggroep, Stichting Waardeburgh, Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, United by Music, Yulius en De Zonnebloem die samen staan voor een dorp waarin iedereen kan meedoen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld