Creatieve kidsworkshop ‘vertrouwen in jezelf’ bij CHAYA Zorgverlening

SLIEDRECHT – CHAYA Zorgverlening begint met creatieve groeiworkshops voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van geestelijk groeien en ontwikkelen. Woensdag 13 oktober 2021 vindt van 13.30 – 15.30 uur de eerste workshop plaats in Bibliotheek AanZet aan Scheldelaan 1 met als thema ‘Vertrouwen in jezelf’.

Linette Trapman van CHAYA Zorgverlening heeft als missie om kinderen te leren inzicht in zichzelf te krijgen. Op deze manier kunnen ze opgroeien tot zelfstandige en krachtige persoonlijkheden. (Foto Lisa Forman)

“Het is belangrijk om kinderen handvatten te geven als ze moeilijk nee kunnen zeggen, als ze gauw ergens over in zitten, als ze weinig zelfvertrouwen hebben, als ze niet goed voor zichzelf opkomen en als ze altijd bezig zijn om het anderen naar de zin te maken en zichzelf daarbij wegcijferen. Als deze kinderen hierin niet gecoacht worden, groeien ze op tot lieve, gevoelige maar onzekere volwassenen met kans op burn-out en depressie”, zegt Linette Trapman van CHAYA Zorgverlening. 

Groeiworkshops en deelnemen
Haar bedrijf heeft workshops ontwikkelt die laagdrempelig zijn en in het teken staan van creatief bezig zijn en groeien. De workshops omvatten o.a. thema’s als zelfvertrouwen, faalangst, dicht bij jezelf blijven en voor jezelf opkomen. De middagen zijn laagdrempelig en de creatieve activiteit is wisselend en sluit aan bij de belevingswereld van kinderen. Er kunnen steeds maximaal zes kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar deelnemen aan een groeiworkshop. Opgave kan via de website onder het submenu ‘Groeiworkshop’. Daarbij is het mogelijk om voor één of voor meerdere workshops aan te melden. De kosten bedragen € 30,- p.p. per workshop. Dit is inclusief begeleiding, alle materialen, drinken en wat lekkers. Na afloop gaat er informatie met tips en handvatten over het thema mee om thuis verder over door te kunnen praten en is er voor ouders/verzorgers gelegenheid om kosteloos contact op te nemen bij vragen. Je kan je hier online aanmelden of meer informatie krijgen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld