Covebo opnieuw drie jaar stersponsor volleybalvereniging Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT – Covebo Sliedrecht heeft het stersponsorschap bij volleybalvereniging Sliedrecht Sport met nog eens drie jaar verlengd. Dat maakt de club maandag 10 juni 2024 bekend.

Op de foto v.l.n.r. Rick van der Sluis (Heren 1), Rob van Harten (Covebo) en Louise Bijlsma (Dames 1). (Foto Sliedrecht Sport)

Het aan de Kubus gevestigde uitzendbureau is reeds tien jaar op het één-na-hoogste sponsorniveau betrokken bij de blauw-witte volleybalvereniging; onder andere met de sponsoring van de lease-auto’s van de hoogste teams.

Handtekening
Het nieuwe contract is getekend door Rob van Harten, manager van de afdeling Bouw & Techniek. Hij zette zijn handtekening onder toeziend oog van Louise Bijlsma (Dames 1) en Rick van Sluis (Heren 1). De afdeling van Van Harten bestaat uit meer dan twintig mensen en is gespecialiseerd in metaalverwerkende industrie. Lassers, machinebankwerkers, CNC-draaiers en -frezers. Behalve in de Alblasserwaard en Drechtsteden richt Covebo Sliedrecht zich ook op Rotterdam-Rijnmond en West-Brabant.

Bedrijf
Covebo werft vaklieden vanuit de hele Europese Unie. Van Harten: “We hebben zeven wervingskantoren, onder andere in Polen, Roemenië, Spanje, Hongarije en Portugal, maar werken ook met kandidaten uit bijvoorbeeld Kroatië en Litouwen.” Jaarlijks worden er vele duizenden vacatures gevuld door Covebo. De Uitzendgroep bestaat inmiddels uit veertig vestigingen die met elkaar dagelijks meer dan 10.000 personen aan het werk houden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld