Coronamaatregelen treffen Sliedrechtse ondernemers en sportclubs

SLIEDRECHT – Vanaf zaterdag 13 november 2021 gaat voor een periode van zeker drie weken een reeks (oude) coronamaatregelen in. Denk aan de anderhalve meter afstand en het dragen van mondkapjes. Andere maatregelen treffen in Sliedrecht onder meer de horecaondernemers en sportclubs. Ook niet essentiële winkels mogen tot 18.00 uur open blijven en supermarkten (essentiële winkels) mogen tot 20.00 uur open zijn. 

Horeca moet dicht tussen 20.00 – 06.00 uur en sportclubs mogen geen publiek ontvangen. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De horeca krijgt ook te maken met de bestaande QR-code en vaste zitplaatsen. Een aanscherping van de QR-code wordt voorbereid (2G en 3G). Het kabinet adviseert verder onder meer zoveel mogelijk thuis te werken, als dat mogelijk is. Maximaal vier mensen per dag thuis te ontvangen en goed te ventileren. Bij corona gaan alle huisgenoten in quarantaine. Sportverenigingen moeten spelen zonder publiek. 

12 gedachten over “Coronamaatregelen treffen Sliedrechtse ondernemers en sportclubs”

 1. Mensen. Gevaccineerd of (hersteld) ongevaccineerd…. laten we een beetje lief zijn voor elkaar! Alsjeblieft…
  Ik word hier ZO verdrietig van!

 2. Jammer. Het is wel zo dat Joop helemaal gelijk heeft en degene die het hier dus niet mee eens is bij de wappies hoort. Raar om te zeggen ‘ga dan in Portugal wonen’, dan kunnen we ook zeggen bijvoorbeeld dat de mensen die niet willen inenten om een rare reden allemaal in een plaats laten wonen met een hek er omheen dat ook niet kan. Dus wees gewoon niet zo eigenwijs en laat je gewoon inenten of ga niet meer naar buiten.

 3. Keurige reactie van Joop met een wezenlijke bijdrage…. ????Zo creëer je dus een tweedeling die we eigenlijk allemaal verfoeien. Ga lekker in Portugal wonen man en laat iedereen in Nederland een beslissing nemen die naar eigen overtuiging de voor hen meest acceptabele is. Zij de hunne en jij de jouwe… En blèren met hoofdletters levert niet meer op hoor!

 4. Wappies, jullie intelligentie rijst de pan uit en horen en lezen blijkbaar alleen fakenieuws, hier het echte feit: POTUGAL 98% GEVACCINEERD NAUWELIJKS BESMETTINGEN, dat is een feit en geen fakenieuws.

 5. 85% is gevaccineerd en de schijnveiligheid is nu gebleken!! Sommige vaccins zijn nog maar voor 13% werkzaam dus niet motiverend je plat te laten spuiten met nu een booster, straks weer een ander goedje…

 6. Erik,
  Ik denk dat 80% van de weigeraars dit uit geloofsovertuiging doen, 10% zijn twijfelaars omdat ze niet weten wat er ingespoten wordt en 10% kan niet vaccineren om gezondheidsredenen, dus er is nog heel wat te winnen.
  Voor de weigeraars en twijfelaars ter overdenking, besef dat je in het ziekenhuis wordt volgespoten met van alles en nog wat om proberen hier doorheen te komen, dus lijkt het mij beter om te voorkomen dan te wachten of je geluk hebt en niet ziek wordt.

 7. Om over na te denken en te o derzoeken:
  Heeft niet vaccineren altijd met geloof in God te maken?

 8. Ik hoop dat de weigeraars dan ook niet onze plaats in het ziekenhuis innemen, nu weigeren een vaccinatie te nemen maar wel voorgaan zodat anderen langer moeten wachten met alle risico’s van gezondheidsschade of erger.
  Het is een geloof en geen wetenschap waar jullie op vertrouwen

 9. Ik vind het niet erg als je gelovig
  Bent maar we leven wel in 2021 dus ga ook met je tijd Bent en daar hoort ook bij dat je als je gevaccineerd Bent geen gebruik hoeft te maken van het zorgstelsel zodat de gewone operaties kunnen plaatsvinden wil je dit niet uit geloofs overtuiging dan ook niet als je ziek word nu van corona ga dan niet naar het ziekenhuis dan moet je ook zo denken dat je geloof je dan zal genezen maar doe het dan wel voor een ander die zich wel laat vaccineren en wel wilt dat we corona er onder krijgen we zitten wel weer in deze lockdown door mensen die zich vooral niet willen vaccineren en nu de zintuigen weer vol stromen dus denk na en denk na laat je gewoon vaccineren.

 10. Welke god heeft u dit laten weten, en waar gelooft u in. Mijn God zegt: Mijn Woorden zijn een genezing voor uw gehele vlees. En psalm 91 is overduidelijk. Hij is onze bescherming. Het merk teken van het beest 666 komt eraan. Zegt u dan ook buigen voor wat de wereld wil. Weet dit: Wie een vriend van de wereld wil zijn wordt tot een vijand van God gesteld. Daniel en zijn vrienden bogen ook niet voor de wil van de regering. Zo ook wij niet. Vertrouw op Hem en Zijn bloed zal u beschermen. Ook tegen de Covid. Amen.

 11. Mensen vaccineer uzelf alstublieft. Ook God heeft het vaccin uitgevonden om u als gelovige te beschermen. Maak hier gebruik van en ga met uw tijd mee.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld