Coole schaatslessen in zomervakantie op Dordtse Sportboulevard

DORDRECHT / SLIEDRECHT – De scholen zijn gesloten, het is vakantie en we beleven een warme zomer. Voor wie nog een leuke en coole vakantieactiviteit zoekt, zijn er mogelijkheden op de ijsbaan in de buurgemeente. Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD) organiseert van maandag 8 t/m vrijdag 19 augustus 2022 een snelcursus schaatsen op de Sportboulevard in Dordrecht. De lessen zijn dagelijks van 11.00-12.00 uur. 

Schaatsen in de zomer? Hoe cool is het om elke dag een uurtje schaatsles te komen volgen. De snelcursus is bedoeld voor beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën. (Foto DDD)

Inschrijven kan voor drie of vijf dagen. In deze cursus in de ochtenden leer je de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. 

Kosten en aanmelden
De prijs van de driedaagse cursus bedraagt € 45,– p.p. en de vijfdaagse € 65,– p.p. inclusief entree en een certificaat. Schaatsen huren is mogelijk en kost € 15,– voor drie dagen en € 25,– voor 5 dagen. Er wordt een borg gevraagd van € 50,– per paar schaatsen.

Schaatsles
Wil je starten met wekelijkse lessen? Dan biedt de vereniging een gratis proefles aan. Inschrijven is mogelijk via de website. De lessen starten op 29 augustus 2022.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld