College gaat met Albert Schweitzer ziekenhuis in gesprek

SLIEDRECHT – Het college van B & W gaat binnenkort in gesprek met het Albert Schweitzer ziekenhuis over de nieuwe locatie en parkeerplaatsen. Dat bevestigde wethouder Ben van der Plas (PvdA) dinsdagavond 10 juli 2018 na vragen van het raadslid Vincent Prins.

Wethouder Ben van der Plas (PvdA) doet de beantwoording dinsdagavond in de gemeenteraad. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Er zijn volgens Van der Plas geen harde toezeggingen gedaan. “We kunnen ons voorstellen dat er verwachtingen zijn gewekt. Toezeggingen zijn niet schriftelijk vastgelegd. Wij betreuren dat beeld is ontstaan dat we niet aan oplossing wilden meewerken. Locatie Unit4 voor parkeerruimte was slechts een tijdelijke oplossing”, aldus Van der Plas, die verklaarde dat de grond eigendom is van de gemeente. 

Woensdag
Hij betreurt wel dat het ziekenhuis mogelijk Sliedrecht zal kunnen verlaten. Voldoende parkeerplaatsen is wel volgens hem cruciaal. “Het college had en heeft nog steeds het plan om eruit te komen. Voor woensdag staat er een bel-afspraak”, aldus Van der Plas en zei nogmaals: ‘Wij gaan met het Albert Schweitzer ziekenhuis in gesprek met het doel eruit te komen.” Hij beloofde de gemeenteraad op de hoogte houden over de voortgang.

1 gedachte over “College gaat met Albert Schweitzer ziekenhuis in gesprek

  1. Waarom er nog geld insteken over een paar jaar sluiten zij die lokatie ook weer dan heeft het bestuur zijn zin en worden we verplicht om naar Dordrecht te gaan voor bloedprikken en zo.
    De pijnpoli wordt al naar Dordrecht overgeheveld.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld