Cirkelloop brengt € 5.500,– op voor hospice

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT – Atletiek Vereniging PApendrecht en Sliedrecht SAmen ATletiek (AV Passaat)  heeft de opbrengst van de derde Cirkelloop, een bedrag van €5.500,–, overhandigd aan hospice De Cirkel.

Het bedrag wordt onder andere besteed aan de bloemen voor de beide locaties van het hospice in Papendrecht en Zwijndrecht. Op de foto v.l.n.r. Nico van der Veen, Dick Bovenkerk en John Peter Kuntz. (Foto AV Passaat)

De overhandiging vond plaats in de kantine van de atletiekvereniging in het bijzijn van de hoofdsponsor -ondernemer Dick Bovenkerk.

Tekst gaat verder onder foto.

De loop was half oktober 2023 en er deden ruim 200 deelnemers mee aan de 5 of 10 km loop. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Bovenkerk: “Wij steunen van harte het sporten in onze regio. Bewegen is een cruciaal onderdeel van gezond en verantwoord leven. Maar ook voor mensen in de laatste levensfase willen we ons inzetten. Daarom dragen wij graag ons steentje aan bij aan dit mooie doel.” Nico van der Veen, bestuurslid van Vrienden van hospice De Cirkel: “Wat een geweldig bedrag, we zijn hier echt door verrast. Mede namens de bewoners en de vele vrijwilligers van het hospice wil ik jullie van harte bedanken.” John Peter Kuntz, voorzitter van AV Passaat, is trots op het mooie bedrag. “Het is fijn om er zo te zijn voor onze buren, het hospice. We bedanken alle sporters, vrijwilligers en sponsors voor hun bijdragen aan dit mooie bedrag.” Volgend jaar komt er in oktober weer een Cirkelloop.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld