Circus Renaissance geeft acht voorstellingen

SLIEDRECHT – Acht voorstellingen staan komende week op het programma van Circus Renaissance uit Alkmaar. Het circus staat van woensdag 19 t/m zondag 23 augustus 2015 op het evenemententerrein bij De Lockhorst aan de sportlaan 1.

Naar Sliedrecht komt o.a. het zwevend Duo Urban aan de strapaten en doeken. Een act van wereldklasse. (foto Circus Renaissance)

De première is woensdag 19 augustus om 19.30 uur. Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus zijn er optredens om 15.00 en 19.30 uur. De laatste voorstelling is zondag 23 augustus om 14.00 uur.

Nostalgische sfeer
Het Nederlands Circus Renaissance presenteert hun show in een tentencomplex dat de sfeer van nostalgie ademt, pluche en klatergoud, Kroonluchters zorgen voor een sprookjesachtige circusbeleving een nostalgische voorstelling waarin romantiek, acrobatiek, dieren en humor de hoofdrol spelen. In een bijna twee uur durende klassieke voorstelling in nostalgische sfeer gebracht door internationale artiesten van over de gehele wereld laten zij u een sprankelend circusfeest zien, eerlijk en heerlijk circus voor de hele familie.

Paradijsvogel
Alle elementen van het traditioneel circus komen voorbij maar dan wel in een theatrale presentatie die er voor zorgt dat de show boeit vanaf  de eerste tot de laatste minuut. Met Paarden is het klassieke circus ooit begonnen bij ons ziet het publiek een viertal in een mooie vrijheidsdressuur gepresenteerd door Alberto Althoff Ook presenteert hij een 8 tal pony`s. Het optreden van de uit Nederland afkomstige Anke de Boer is van gracieuze schoonheid zij zweeft als een paradijsvogel aan een ring door de nok van de circustent.

Clowns
Ook zwevend het Duo Urban aan de strapaten en doeken een act van wereldklasse.
Topacrobatiek wordt getoond door het Hongarije afkomstige Trio Czasar een van de beste springplank nummer van Europa. Uiteraard mogen clowns niet ontbreken Dit jaar wordt de clownerie verzorgd door de Mexicaanse clown Tin Tan een clown van internationale klasse. Draad acrobatiek door Jose Munõz deze evenwichtskunstenaar laat een paar mooie tricks zien balancerend op de strakke draad. Ook een act dat niet mag ontbreken in een klassiek circus is een jongleur deze keer flitsend en op snelheid gebracht door Gabor Czasar.

Circusgeschiedenis
Het Duo Markevich uit Rusland laat met een heel mooi hondennummer zien dat ze echt meetellen in de circus top. Carlos Urban op de trampoline completeert dit boeiende programma. Natuurlijk wordt het programma afgesloten door een zinderende finale wat zal blijven is de herinnering aan een klassieke circusshow met de nodige passionele nostalgie Circus Renaissance laat kinderen van alle leeftijden voor even hun zorgen vergeten. Ook dit jaar is Circus Renaissance volkomen gewijd aan circusgeschiedenis en dat is te zien en te horen. Tot in de kleinste details zijn de kostuums uitgewerkt, de artiesten zien er uit alsof ze met de tijdmachine van 100 jaar geleden zijn gekomen. En ook de acts zijn zorgvuldig gekozen.

Korting
De circuskassa is op speeldagen geopend vanaf 11.00 uur tot aanvang van de laatste voorstelling. Telefonisch reserveren kan tijdens kassaopeningstijden via 06–13633396. Online kaarten is mogelijk via www.circusrenaissance.nl Bij online kaarten kopen krijgt u een korting van 5 euro per persoon.

TIP: PRINT DE KORTINGSBON P.P. OP SLIEDRECHT24 EN VERDIEN 5 EURO KORTING !!! 

4 gedachten over “Circus Renaissance geeft acht voorstellingen”

  1. Beste beertje,

    wij hebben ondertussen jouw e-mailadres ontvangen en je een email gezonden met wat meer informatie. Ontzettend goed en fijn dat je dit wilt doen. Weer een kind die de zomervakantie op een leuke manier kan afsluiten 😉

    groeten,

    Peter

Plaats een reactie

*=Verplicht veld