Christie te gast in Gospelmagazine op lokale omroep MerweRTV

SLIEDRECHT – Lokale omroep MerweRTV zendt woensdag 12 augustus 2020 en live-optreden uit van de Nederlandse zangeres en liedjesschrijfster Christie. Eind oktober vorig jaar verscheen van haar het debuutalbum Ontdekkingstocht met daarop eigen Nederlandstalige nummers. Christie is te gast in het programma Gospelmagazine, tussen 19.00 – 21.00 uur met presentator Theo Boer.

In aanloop naar de release van haar debuutalbum Ontdekkingstocht bracht Christie vier singles uit, zoals de goed ontvangen debuutsingle Storm. 

Het programma staat twee uur in het teken van Christie, die haar sporen in de muziek ruimschoots heeft verdiend Boer: “Naast interviews en optredens wordt er ook muziek gedraaid, die de zangeres inspireert en mooi vindt. Kortom een allround-programma waarin iedereen uitgebreid kennis kan maken met Christie, die als primeur een splinternieuw liedje ten gehore brengt.”

Eigen liedjes
In 2008 studeerde Christie af aan het Conservatorium InHolland Alkmaar, afdeling zang pop/sessie. Ze volgde diverse zangworkshops waaronder UVS, Lax Vox en EVTS. Verder volgde Christie pianolessen bij Bart Spruit en gitaarlessen bij Menno Bruin en Mark Hoeksma. Ze is werkzaam als vocal coach en heeft een eigen lespraktijk. Daarnaast treedt Christie op met door haar zelf geschreven Nederlandstalige liedjes. Ze is naast zangeres en muzikant, dus ook songwriter. 

Kanalen
Gospelmagazine is deze keer niet alleen te horen op MerweRadio, maar ook te zien op MerweTV. Wie buiten Sliedrecht het programma wil zien en horen, kan online kijken op merwertv.nl Aan het programma werkt ook Peter de Borst mee van Gaafwoord. Hij doet wekelijks een column in het programma.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld