Oishi Fusion
VeiligGoed

Cheque van € 5.000,– van kringloopwinkel voor Timohuis

SLIEDRECHT – Kringloopwinkel Sliedrecht heeft een cheque van € 5.000,– geschonken aan Stichting Timohuis in Sliedrecht. Het geld is bedoeld voor verduurzaming van het gebouw, dat half januari 2021 wordt geopend. Het Timohuis is bedoeld voor  jonge aanstaande moeders, die opvang en begeleiding nodig hebben. Soms zijn ze onbedoeld zwanger. Het Timohuis begeleidt moeder en kind naar een mooie en duurzame toekomst voor moeder en kind.

Omdat de kringloopwinkel graag wil bijdragen aan de verduurzaming van het pand overhandigden zij een cheque van € 5.000,– voor de isolatie van de vloer van het Timohuis. 

Marion Willemsen en Ineke van der Vlist van Kringloopwinkel Sliedrecht: “Wij staan voor duurzaamheid en deze gift voor vloerisolatie sluit hierbij goed aan.” Judith Vermoen en Diana Blokland van het Timohuis: “We zijn ontzettend blij met deze bijdrage van de kringloopwinkel, aangezien we voor het grootste deel van de verbouwing afhankelijk zijn van giften.”

Franchisenemer
Stichting Timohuis is in april 2020 opgericht en is sinds de zomer bezig met een interne verbouwing van een oude boerderij in de Tolsteeg. Het Timohuis is franchisenemer van Stichting Siriz in Gouda en kan gebruik maken van de kennis en ervaring van Siriz op het gebied van opvang van jonge aanstaande moeders. Ook levert Siriz een kwaliteitskader waaraan het Timohuis wil voldoen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld